Prova-på-dag!

Söndagen den 20 augusti har du möjlighet att komma och testa några gruppträningspass hos oss, helt gratis! Dessutom kommer vi ha bra erbjudanden på träningskort!

Våra pass heter vanligtvis Mixpass och de är olika från gång till gång vilket är något positivt eftersom vi tycker att det är viktigt med variation i sin träning. Dessa pass kan vara uppbyggda på lite olika vis och på denna dag kommer vi att visa några exempel på hur de kan se ut.
Alla oavsett träningsnivå kan vara med på våra pass, eftersom instruktören alltid kan ge alternativa övningar och hjälpa till med att du får rätt vikt just för dig!

Schema

09.00-09.45 Cirkel – Mattias
Vi kör en cirkelstyrka med många av våra roliga redskap. Passet börjar med en uppvärmning med 3D-träningsövningar.

10.00-10.45 WOD – Emelie
Detta pass är crossfitinspirerat och efter uppvärmningen tränar man lite styrketräning och så avslutar vi med en mer flåsig WOD (Workout Of the Day).

11.00-11.45 Kettlebell – Maria
I detta pass tränar vi med redskapet kettlebell. Efter uppvärmningen kör vi en teknikdel och sedan en mer pulshöjande del med en WOD (Workout Of the Day)

12.00-12.45 WOD Skivstång – Emilia
Ett crossfitinspirerat pass där man bl.a. får jobba med skivstänger. Efter uppvärmningen finns det en teknikdel där man får träna på en speciell skivstångsövning. Passet avslutas med en mer flåsig WOD (Workout Of the Day).

13.00-13.45 Box
Detta pass ligger inte på det ordinarie schemat, men kan dyka upp då och då.
Man tränar här två och två med olika parövningar och större delen av passet jobbar man med boxnings-/kampsports inspirerade övningar där man använder handskar och mittsar.

 

Boka passen i vårt bokningssystem!
Självklart kan man testa flera pass denna dag.