Ny Personlig tränare – Thomas Meyer

Sedan september bedriver Thomas Meyer sin verksamhet i våra lokaler. Väldigt roligt tycker vi på Xplore Fitness.
Du hittar kontaktinformation på vår PT-sida

Presentation
Thomas Meyer heter jag. Jag började mitt aktiva liv med olika sporter som tex fotboll, innebandy och badminton. Efter dessa aktiviteter började jag träna mer frekvent på gym, löpte och sprang lite OCR- lopp. Till sist så landade jag i en träningsform som kallas för Crossfit och det var då jag fick upp intresset för träning och hälsa. Det som fick mig att bli personlig tränare är att jag, som många andra, drog på mig en hel del skador och problem när jag tränade. Efter många år på gymmet och inom Crossfit insåg jag att det var min teknik och sättet jag tränade på som orsakade mina problem i kroppen. Därför vet jag hur viktigt det är att man får rätt hjälp med träningen.

Som PT vill jag hjälpa mina klienter att hitta nöje och en bra balans med träning och kost i livet. Alla människor är olika och ska behandlas olika därefter.

Att må bra och känna sig stark i kroppen är det viktigaste för hälsosamt liv. Därför fokuserar jag på att göra en träning där hela kroppen får jobba. Olika övningar som varierar från högintensiva moment, tunga styrkeövningar till lugna kontrollerade rörelser. En blandning som jag anser behövs för att få en komplett träning av styrka, kondition och stabilitet.