Sugarwod Programmering

Här kan du lägga till extratjänsten att kunna använda Sugarwodappen för att bland annat se Xplore Fitness Crossmixprogrammering. Genom att registera dina resultat i appen så kan du även följa din utveckling av din träning.

De program som just nu ingår (det kan komma att ändras i framtiden)

CROSSMIX – Det pass som vi oftast kör varje dag på Xplore. Ett program programmerat för 7 dagar per vecka (man behöver inte köra alla dagar). Passen är på ca 1 timma styck
Våra Crossmix nivå-2 pass kommer du tyvärr inte kunna se här.

COMPETE – För dig som vill tävla i crossfit. Kan innehålla lite mer avancerade övningar. Dessa pass är en påbyggnad på NCMETCON-passet och blir  då lite längre. Programmerat för 5 dagar träning och 2 dagar vila.

NCGO – Ett pass för dig som vill träna hemma eller på din resa. Du behöver en hantel och ett hopprep.

NCFLEX – Ett program på utformat på 5 pass per vecka för dig som vill bygga en vältränad kropp. Mer fokus på styrka än de flåsiga delar.

NCMETCON – I dessa pass är uppbyggnaden liknande Crossmixpassen, men det förekommer lite mer avancerade övningar.

MOBILITY – En video på en rörlighetsövning varje vardag

MIXPASS – Här lägger vi upp en del av våra vanliga mixpass. Dessa läggs upp i efterskott (samma dag eller några dagar senare).

Anmälan (via formuläret nedan)
Villkor
Denna tjänst kan endast läggas om du har ett befintligt träningskort på Xplore Fitness (Klippkort med klipp kvar, fullkort, öppet gym-kort).
Tjänsten kostar 160 kr/mån, men om du har ett fullkort (både gym och pass) får du 50 % rabatt (80 kr/mån).
Jag anmäler mig till att få tillgång till Xplore Fitness program i appen Sugarwod och är medveten om att då kommer dras en summa enligt ovanstående pris per månad via autogiro efter min provperiod (det som är kvar av denna månad och nästa månad). Du har ingen bindningstid, men det måste sägas upp (via mail/SMS) senast den 20:e i månaden för att det inte ska bli en dragning för månaden efter. Du kommer få ett mail med en kod för att komma åt våra program.

  Namn (obligatoriskt fält)

  Ditt personnummer (obligatoriskt fält)

  Mobil (obligatoriskt fält)

  Vad har du för typ av träningskort? (obligatoriskt fält)

  Epost (obligatoriskt fält)

  Eventuellt meddelande