Anmälan/Info Mammaträning

Den 30/1 kommer vi att starta upp en grupp för Mammaträning, en möjlighet att komma igång efter graviditet och förlossning. Träningen kommer att fokusera på att stärka kroppen inifrån och ut på ett säkert och effektivt sätt.

Det blir avslappnat, socialt och på en nivå som passar alla oavsett träningsbakgrund. Man behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av träning eftersom allt går att anpassas efter varje individs enskilda förutsättningar. Det bör ha gått 12 veckor från förlossning för att du ska kunna vara med i gruppen.

Bebisar är hjärtligt välkomna på passen. Man kan ta med en filt, barnvagnsinsats eller ett babyskydd till barnet, och blir ens bebis hungrig eller gnällig får man helt enkelt ta en paus eller träna med bebis i famnen. Musiken kommer vara lägre och eftersom passen hålls dagtid är det lugnare i gymmet. Kursen fungerar lika bra för gravida.

Emelie Bäckemalm är instruktör och hon har bl.a. gått utbildningen Träning under och efter graviditet.

Kursen kommer att hållas på Xplore Fitness under sex veckor med start onsdagen den 30 januari kl. 09.30-10.30. Priset är 850 kr och betalas innan kursstart. Medlemmar på Xplore Fitness med halvårs- eller helårskort betalar 650 kr.

Det är först till kvarn som gäller då platserna är begränsade. Det finns en plats kvar!

  Namn (obligatoriskt fält)

  Mobil (obligatoriskt fält)

  Gatuadress (obligatoriskt fält)

  Postnummer (obligatoriskt fält)

  Ort (obligatoriskt fält)

  Epost (obligatoriskt fält)

  Hur länge sedan var det du fick barn (eller om du är gravid)? (obligatoriskt fält)

  Har du medlemskort på Xplore Fitness (halv- eller helårakort)? (obligatoriskt fält)

  Eventuellt meddelande

  Dina uppgifter lagras. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, vänligen läs vår integritetspolicy.